Forvent mere af Vitara Hybrid

Du kan roligt forvente mere af Suzuki Vitara Hybrid. Mere SUV. Mere hybrid, mere køreglæde, mere udstyr, mere på literen. Kort sagt: Mere bil for pengene. Og nu klarer Vitara hele 1.500 kg på krogen. Vitara, der kører på Suzukis solide SUV-erfaring. Her er rendyrket SUV-design, turbomotor, masser af fedt udstyr og 1.500 kg på krogen. Som ægte SUV fås Vitara naturligvis også med AllGrip 4WD. Og nu er vores effektive 48V hybridteknik også blevet standard på alle modeller til priser fra kun 219.990 kr.

Vitara fås med en imponerende mængde topmoderne sikkerhedsudstyr som automatisk nødbremse, aktiv fartpilot, aktiv vognbaneassistent, skiltegenkendelse og blind vinkel advarsel.

Lær Vitara at kende

Vitara kører på Suzukis mere end 50 års SUV-erfaring. I nyeste udgave er Vitara opgraderet med ny 1.4 Boosterjet turbomotor med 48V hybridteknik, toptjekket sikkerhedsudstyr og skarpe designdetaljer ude som inde. Modelprogrammet er bredt, og som en ægte SUV fås Vitara selvfølgelig også med Suzukis avancerede 4WD system Allgrip Select med fire indstillingsmuligheder.

 

48V HYBRID ER STANDARD

Vitara er forsynet med Suzukis nye og kraftfulde 48V hybridteknik, der arbejder sammen med en optimeret udgave af 1.4 Boosterjet turbomotoren. Den yder 129 hk, kører længere på literen og reducerer din CO2-udledning. Udstyr og komfort er der bestemt ikke sparet på. Bemærk, at hybridteknikken er standard på alle Vitara modeller – uanset om du vælger manuelt eller automatisk gear, forhjulstræk eller firehjulstrækket AllGrip Select.

  • El-motoren assisterer benzinmotoren
  • Opsamler strøm ved nedbremsning
  • Kan give motoren mere trækkraft
  • Lydløs genstart af motor
  • Kører op til 18,5 km/l (WLTP norm)
  • CO2-udledning på kun 121 – 129 gram/km
  • Ejerafgift på kun 580 kr./halvår

NU OP TIL 1.500 KG PÅ KROGEN

Med op til hele 1.500 kg på krogen, klarer Vitara Hybrid en voksen størrelse campingvogn eller hestetrailer, og det vel at mærke uden begrænsninger for lasteevnen i bilen. Du kan altså både have hele familien med i bilen og 1.500 kg på krogen – det skal du normalt op i en noget dyrere SUV for at kunne klare.

De 1.500 kg på krogen gælder i øvrigt for Vitara Hybrid både med manuelt gear og automatgear.