Autoriseret Citroën værksted Fredericia

Autoriseret Citroën værksted: Henrik Christensen Fredericia

Skal din Citroën til service eller reparation, så bør du vælge Henrik Christensen Fredericia, vi er autoriseret service værksted med mange års erfaring. Hos os er du altid sikker på, at din Citroën er i kyndige hænder hos uddannede Citroën mekanikere.

Når du vælger os er du sikret, at alle relevante områder er kontrolleret og at eventuelle reparationer er foretaget korrekt, og i henhold til fabrikkens forskrifter. Desuden er du sikret, at der kun benyttes reservedele af høj kvalitet, der efterlever Citroëns forskrifter og at disse monteres af specialuddannede Citroën-mekanikere. Alt dette sikrer, at din bil er i topform mekanisk og sikkerhedsmæssigt.

BOOK DIN VÆRKSTEDSAFTALE NU

Nye som gamle Citroën har behov for et service en gang imellem. Dele på bilen bliver slidt eller kan gå i stykker, så det er nødvendigt med en reparation.

Med online booking har vi gjort det nemt for dig, når det er tid til et besøg på værkstedet.

 Du er også altid velkommen til at ringe: 75 92 40 01

Din Citroën fortjener et serviceeftersyn hos Citroën

 Med regelmæssige eftersyn sikrer du, at din Citroën er godt kørende mange år endnu. Vi anbefaler derfor, at din bil får udført et serviceeftersyn mindst én gang om året.

 Med det specielt udviklede BasisService 5+ eller BasisService 10+ betaler du udelukkende for det, din ældre bil har brug for. Samtidig har du garanti for, at arbejdet udføres af en uddannet Citroën-mekaniker, som kender din Citroën ned til den mindste skrue. Blandt andet tjekker vi bilens vitale dele og skifter oliefilteret og motorolien. Vi kontrollerer bl.a. bremser, styretøj og hjulophæng, og at alt lys er indstillet korrekt. Derudover undersøger vi bilens elektronik for fejl mv.

 

Basisservice 5+ og 10+ inkluderer

  • Originale reservedele
  • Sikkerhed for korrekt udført arbejde af uddannede mekanikere og teknikere
  • Autoriseret Citroën-stempel i bilens servicebog
  • Færre uforudsete udgifter og højere gensalgspris

Herudover kan du vælge flere tillægsydelser, hvis du og dit værksted synes, det er relevant
BasisService 5+ omfatter din Citroën, der er mellem 5 og 10 år. Fra den dag bilen fylder 10 år, er den omfattet af BasisService 10+.

 

CITROËN VÆRKSTEDSLÅN

Med Citroën Værkstedslån kan du få dækket alle services, reparationer og indkøb af ekstraudstyr på dit Citroën-værksted – uden udbetaling og uden at betale hverken renter eller gebyrer. Det betyder, at du kun skal betale købsprisen på såvel obligatoriske services, uforudsete reparationer og alle former for ekstraudstyr

– selvom du vælger at afdrage dit køb i rater.

Koster det virkelig ikke noget?

Det er gratis at have lånet. Der er ingen renter eller gebyrer forbundet.

Du skal kun betale det beløb, du køber for. Eneste forskel fra et kontantkøb er, at du i stedet betaler prisen i mindre rater over 5, 10 eller 20 måneder.

 

Rent praktisk optager du et lån hos Nordea. Når du optager lånet, godkender Nordea dig til at kunne købe for det beløb, du søger om, og så betale beløbet i mindre rater. Du vil derfor også se, at den aftale du indgår om lånet, er en aftale med Nordea. Og det er derfor, at der står ”Jeg vil gerne låne” på ansøgningsboksen.

Eftermarkedspersonale

Flemming Smidt

Flemming Smidt

Værkstedschef

Trine Thomsen

Trine Thomsen

Eftermarkedsassistent

Michael Hohn

Michael Hohn

Indskriver

Annette W Jensen

Annette W Jensen

Eftermarkedsassistent

Anders Bisgaard

Anders Bisgaard

Reservedelschef

Eftermarkedspersonale