KOMPAKT. SUV. HYBRID.

Selvom Ignis er kompakt, er der god plads i kabinen med høj siddeposition og behagelige ind- og udstigningsforhold, som kendetegner en ægte SUV. Ignis er den første SUV i minibil-klassen. Og det er ikke tilfældigt, at det netop er Suzuki, der står bag den. Vi har specialiseret os i SUV’er og crossovers gennem mere end 50 år.

Med den effektive Dualjet-motor og Suzukis originale hybridteknik som standard, har Ignis en flot benzinøkonomi, hvor alle modeller er i energiklasse A+.

  • STYR PÅ SIKKERHEDEN

    Et avanceret, automatisk AEB nødbremsesystem er standard i alle Ignis-modeller bortset fra Club, hvor det fås som tilvalg. Systemet indeholder også vognbaneassistent og slingreadvarsel. Sammen med Suzukis TECT-sikkerhedskonstruktion, de 6 airbags og ESP er der skruet helt op for sikkerheden. Modellerne med AEB nødbremse fik også 5 flotte stjerner af EuroNCAP.

DET ENGELSKE BILMAGASIN “WHAT CAR?” HAR KÅRET SUZUKI IGNIS TIL DEN BEDSTE KOMPAKTE SUV.

En lille kompakt SUV skal være praktisk, have lave driftsomkostninger, være komfortabel og sjov at køre i. Det er i hvert fald definitionen på en vellykket lille SUV ifølge det engelsk bilblad ”What Car?”. Efter disse kriterier kårer bilbladet Suzuki Ignis til den lille SUV på markedet, der giver mest værdi for pengene.

”Ignis er praktisk og karakterfuld og giver masser af værdi for pengene. Og så er det en af de mest brændstoføkonomiske biler, vi nogensinde har testet. Hvis du leder efter en bil med høj kørestilling, god brændstoføkonomi og lave vedligeholdelsesomkostninger, så er der ikke noget bedre valg end Ignis,, skriver ”What Car?”. 

Se brugte Suzuki til omgående levering – Vi giver lige nu top pris for din brugte bil