Autoriseret Citroën værksted: Henrik Christensen Fredericia

 Skal din Peugeot til service eller reparation, så bør du vælge Henrik Christensen Fredericia, vi er autoriseret service værksted med mange års erfaring. Hos os er du altid sikker på, at din Peugeot er i kyndige hænder hos uddannede Peugeot mekanikere.

Når du vælger os er du sikret, at alle relevante områder er kontrolleret og at eventuelle reparationer er foretaget korrekt, og i henhold til fabrikkens forskrifter. Desuden er du sikret, at der kun benyttes reservedele af høj kvalitet, der efterlever Citroëns forskrifter og at disse monteres af specialuddannede Peugeot-mekanikere. Alt dette sikrer, at din bil er i topform mekanisk og sikkerhedsmæssigt.

 

BOOK DIN VÆRKSTEDSAFTALE NU

Nye som gamle Peugeot’er har behov for et service en gang imellem. Dele på bilen bliver slidt eller kan gå i stykker, så det er nødvendigt med en reparation.

Med online booking har vi gjort det nemt for dig, når det er tid til et besøg på værkstedet.

 Du er også altid velkommen til at ringe: 75 92 40 01

SERVICE TIL DIN PEUGEOT, DER ER FYLDT 5 ÅR ELLER ÆLDRE

DIN PEUGEOT PASSER GODT PÅ DIG, NÅR BARE DU PASSER GODT PÅ DEN

Efterhånden som din Peugeot bliver ældre, har den brug for mere pleje og vedligeholdelse. Og din Peugeot holder længere end du måske tror, så længe du passer godt på den.

Er din bil mere end henholdsvis 5 eller 10 år gammel, tilbyder vi særligt fordelagtige serviceeftersyn, som er skræddersyet til din ældre Peugeot. Serviceeftersynene indeholder alt det, der skal til for at holde din bil forsvarligt kørende til en ekstra god pris. Vi vil nemlig gerne være med hele vejen og sørge for, at din Peugeot er i god og forsvarlig stand – også når den ikke længere er helt ny.

Peugeot værkstedslån

Med Peugeot Værkstedslån kan du få dækket alle services, reparationer og indkøb af ekstraudstyr på dit Peugeot-værksted – uden udbetaling og uden at betale hverken renter eller gebyrer. Det betyder, at du kun skal betale købsprisen på såvel obligatoriske services, uforudsete reparationer og alle former for ekstraudstyr – selvom du vælger at afdrage dit køb i rater.

 

Koster det virkelig ikke noget?

Det er gratis at have lånet. Der er ingen renter eller gebyrer forbundet. Du skal kun betale det beløb, du køber for. Eneste forskel fra et kontantkøb er, at du i stedet betaler prisen i mindre rater over 5, 10 eller 20 måneder.  

Rent praktisk optager du et lån hos Nordea. Når du optager lånet, godkender Nordea dig til at kunne købe for det beløb, du søger om, og så betale beløbet i mindre rater. Du vil derfor også se, at den aftale du indgår om lånet, er en aftale med Nordea. Og det er derfor, at der står ”Jeg vil gerne låne” på ansøgningsboksen.

Eftermarkedspersonale

Flemming Smidt

Flemming Smidt

Værkstedschef

Michael Hohn

Michael Hohn

Indskriver

Anders Bisgaard

Anders Bisgaard

Reservedelschef

Trine Thomsen

Trine Thomsen

Eftermarkedsassistebt

Annette W Jensen

Annette W Jensen

Eftermarkedsassistebt