Prøv den helt nye Swift

Suzuki Swift er på gaden i en helt ny forbedret udgave. Med hele 22,7 km/l og en hidtil uset pakke af komfort- og sikkerhedsudstyr i minibilsklassen gør Swift sig mere end nogensinde fortjent til sin stjernestatus.

Fx får du

  • navigation
  • nøglefri betjening
  • adaptiv fartpilot
  • 9″ infotainmentsystem
  • bakkamera
  • og meget andet.
  • Og det er i alle varianter.
    Kom og oplev den ny Swift live hos os.

MASSER AF KOMFORT, SIKKERHEDSUDSTYR OG LANGT PÅ LITEREN

Du  finder du en hidtil uset mængde sikkerhedsudstyr som standard i alle versioner.

Den nye Swift opfylder nemlig de nye skrappe GSR krav, som træder i kraft i løbet af 2024. Sikkerhedsudstyret omfatter bl.a. en mere avanceret nødbremse med fodgænger- og cyklistgenkendelse. Desuden er f.eks. førerovervågning, blind-vinkel advarsel og skiltegenkendelse, kombineret med en intelligent hastighedsassistent, også standard.

Suzuki har arbejdet grundigt med at optimere brændstoføkonomien. Aerodynamikken på karosseriet er tilgodeset med et skørtesæt ved panelerne og en spoiler på bagklappen. Sammen med den nyudviklede 3-cylindrede energieffektive motor med 82 hk og Mild Hybrid-teknik, betyder det, at Swift præsterer hele 22,7 km/l ved blandet kørsel (WLTP

DU ER FORBUNDET MED DEN NYE SWIFT

Med Suzuki Connect har du mulighed for at være forbundet med din Swift. Via en app på din smartphone har du adgang til en række praktiske funktioner som f.eks. at tjekke rækkevidden, se brændstofforbruget på den sidste tur, ligesom du kan overvåge bilens position, aflæse advarselslamper og modtage sikkerhedsmeddelelser fra bilens computer.

Det er sidst i marts måned, og 75 eksemplarer af den helt nye Suzuki Swíft står klar til at blive prøvekørt af motorjournalister fra hele Europa – heraf 5 fra Danmark. Vi er i det flotte franske vindistrikt ved Bordeaux, solen skinner og humøret er højt. Både hos Suzuki specialisterne og de mange fremmødte til arrangementet, der strækker sig over 5 dage med ca. 80 nye deltagere hver dag.

Med overskrifter som ”Den nye Suzuki Swift er den helt rigtige bil til dig, der ikke vil bruge penge på en elbil”, ”Ny Suzuki Swift er et budgetvenligt afbræk fra elbiler” og ”Suzuki satser sikkert med ny Swift” fik den nye model en rigtig fin modtagelse. Især det utroligt høje udstyrsniveau, som følger med som standard i selv den billigste model og den flotte benzinøkonomi med 22,7 km/l ved blandet kørsel, faldt i god jord efter deres første møde med bilen.

Du kan selv dykke ned i de første Swift artikler her:

Bilmagasinet: Den nye Suzuki Swift er den helt rigtige bil til dig, der ikke vil bruge penge på en elbil”

FDM Motor: ”Suzuki Swift – økonomisk minibil dækker de basale behov”

Bilbasen: ”Ny Suzuki Swift er et budgetvenligt afbræk fra elbiler”

Motorsiden.dk: Suzuki satser sikkert med ny Swift”

Biltesteren.dk: Video med de første indtryk