Suzuki – Henrik Christensen Fredericia

Hos Suzuki i Fredericia har vi med garanti en biltype, der passer lige til dig.
Kig selv forbi og bliv overbevist

Suzuki hos Henrik Christensen Fredericia

Man kan hurtigt få lidt højere forventninger som Suzuki-ejer. Forventninger til stor pålidelighed, masser af udstyr og mere bil for pengene.
Spar 15.000 kr. på vores Vitara Blue-modeller, og oplev også vores lagersalgskampagne på Suzuki Swift, der lige nu fås fra 154.900 kr.
og med 20 km/l på literen.

Suzuki overhaler konkurrenterne

SUZUKI PÅ 1. PLADSEN

Hvert år spørger det britiske bilmagasin, What Car? deres læsere, hvor mange fejl og omkostninger til reparation af deres bil, de har haft i det forløbne år. I 2021-analysen deltog 16.300 bilejere med 139 forskellige bilmodeller fordelt på 27 bilmærker.
Med en pålideligheds-score på hele 97% indtager Suzuki førstepladsen blandt de 6 til 15 år gamle biler. Sådan! Suzuki-ejerne er glade for de få problemer de oplever med bilen og når der er noget som skal repareres, er prisniveauet i den lave ende.

Det flotte resultat er et godt bevis på den høje driftssikkerhed Suzuki bilerne har. En vigtig viden at have – både når du skal købe en ny eller brugt bil.

Se listen med placeringen af de enkelte bilmærker her og bemærk fx, at der er en pæn margin på hele 3,4 pct. til nærmeste konkurrent på 2. pladsen.

Nogle tal siger mere end 1000 ord

Suzuki Swift med Mild Hybrid har prisklassens bedste benzinøkonomi. Den kører op til 21,3 km på literen… Og det var hele 21,3 km på literen! Så hvis du gerne vil komme længere på literen, burde du lige tage et smut forbi Suzuki. Netop nu kan du opleve vores lagersalgskampagne på Swift; der nu fås fra kun 154.900 kr.

Premiere på ny Suzuki S-Cross

Kom op oplev den nye S-Cross. Vores store, skarpe SUV kommer med et endnu mere stilfuldt og markant ydre, mere avanceret sikkerhedsudstyr og et flot, opgraderet interiør med masser af fede features for hele familien. 

 

SUZUKI IGNIS: DET ER OK AT HAVE STORE FORVENTNINGER TIL EN LILLE SUV

Selvom Ignis er en mini-SUV, kan du roligt have store forventninger til den. For sådan er det med Suzuki. Her kan du forvente mere. Mere hybrid, mere køreglæde, mere udstyr, mere på literen, mere tilfredshed. Kort sagt: Mere bil for pengene. Hos Suzuki mener vi nemlig, at alle skal have råd til en overraskende fed bil.

DET ER HELT OK AT FORVENTE MERE AF VITARA

Du kan roligt forvente mere af Suzuki. Mere SUV. Mere hybrid, mere køreglæde, mere udstyr, mere på literen, mere tilfredshed. Kort sagt: Mere bil for pengene. Hos Suzuki mener vi nemlig, at alle skal have råd til en overraskende fed bil. 

Suzuki Swace HALV ELBIL HALV BENZINBIL HEL FAMILIEBIL

 Den nye Suzuki Swace er en stor, rummelig og fleksibel stationcar, der er som skabt for fremtiden.

Med avanceret og selvopladende hybridteknik, der giver en uovertruffen benzinøkonomi og lav CO2-udledning. Og med et komfort- og udstyrsniveau uden ligeSuzuki Swace er en hybridbil skabt til at overgå familiens forventninger. Både i forhold til komfort, plads, udstyr og energiforbrug.

Her kobles en benzinmotor med en 72 hk el-motor. Det betyder, at du i perioder kan opleve at køre alene på el, at du høster fordelene ved hybridbilens lave brændstofforbrug, men slipper for bøvlet med ledninger og kampen om ledige ladestandere i byen.