Suzuki – Biltyper i Fredericia

Hos Suzuki i Fredericia har vi med garanti en biltype, der passer lige til dig.
Kig selv forbi og bliv overbevist

Swift – Tøsebil – Næh! Bare endnu en fed “biltype” fra Suzuki

Hvis du havde forventet en “tøsebil” med en startpris på under
140.000 kr. Så kan du godt tro om igen! Suzuki Swift er bare en af de fede biltyper fra Suzuki i Fredericia.

I den nye Swift Hybrid Club får du bl.a. LED-lygter, aktiv fartpilot og hybrid som standard i alle varianter. Mere benzinøkonomisk end alle andre i sin prisklasse*.

Med hele 21,3 km/l og energiklasse A++ er Swift Hybrid bilen med den laveste CO2-udledning og bedste brændstoføkonomi i sin prisklasse*. Og det er ikke bare noget vi siger. Her har vi samlet informationer om bilerne på det danske marked i 150.000 kroners klassen, så du kan se både økonomi og CO2-udledning. Swift Hybrid er prisklassens bedste, når det kommer til brændstoføkonomi, så du kan roligt forvente mere af Swift Hybrid, der fås fra kun 139.990 kr.

*Prisklassen op til 150.000 kr.

 

Familiecontainer – Næh, bare en fed “biltype” fra Suzuki Fredericia

Når der skal være plads til alle ”inde i varmen”, er vores Suzuki S-CROSS, der nemt rummer hele familien incl. storesøster og lillebror, det perfekte valg.

Suzuki S-Cross forener det bedste fra en stationcar og en SUV i én og samme crossover. Den rummer snildt hele familien, mens udstyrsniveauet imponerer. Under motorhjelmen ligger den kraftfulde 1.4 Boosterjet-turbomotor, og Suzukis originale og effektive 48V Hybrid-teknologi er standard på modellerne med manuelt gear. Prisen på S-Cross Hybrid starter fra kun 224.990 kr.

Selv i den billigste S-Cross Hybrid model får du utroligt meget udstyr for pengene. Fx LED-forlygter, aktiv fartpilot, klimaanlæg, el-ruder for og bag samt automatisk nødbremse.

Herregårdsvogn – Næh, bare endnu en fed biltype fra Suzuki Fredericia

Du kan roligt forvente mere af Suzuki Vitara Hybrid. Mere SUV. Mere hybrid, mere køreglæde, mere udstyr, mere på literen. Kort sagt: Mere bil for pengene. Og nu klarer Vitara hele 1.500 kg på krogen. Vitara, der kører på Suzukis solide SUV-erfaring. Her er rendyrket SUV-design, turbomotor, masser af fedt udstyr og 1.500 kg på krogen. Som ægte SUV fås Vitara naturligvis også med AllGrip 4WD. Og nu er vores effektive 48V hybridteknik også blevet standard på alle modeller til priser fra kun 219.990 kr.

Vitara fås med en imponerende mængde topmoderne sikkerhedsudstyr som automatisk nødbremse, aktiv fartpilot, aktiv vognbaneassistent, skiltegenkendelse og blind vinkel advarsel.

 

 

Suzuki Swace HALV ELBIL HALV BENZINBIL HEL FAMILIEBIL

 Den nye Suzuki Swace er en stor, rummelig og fleksibel stationcar, der er som skabt for fremtiden.

Med avanceret og selvopladende hybridteknik, der giver en uovertruffen benzinøkonomi og lav CO2-udledning. Og med et komfort- og udstyrsniveau uden ligeSuzuki Swace er en hybridbil skabt til at overgå familiens forventninger. Både i forhold til komfort, plads, udstyr og energiforbrug.

Her kobles en benzinmotor med en 72 hk el-motor. Det betyder, at du i perioder kan opleve at køre alene på el, at du høster fordelene ved hybridbilens lave brændstofforbrug, men slipper for bøvlet med ledninger og kampen om ledige ladestandere i byen.

Og så har en Suzuki Swace med fuld tank en rækkevidde på 954 km. Lige nu får du den til sommerpris fra kun 279.990 kr. Spar 30.000 kr