Ingen kender din Suzuki som Trine og Henrik

Når din Suzuki skal til service eller reparation, kommer den naturligvis i hænderne på erfarne Suzuki typer hos Henrik Christensen.

Trine er vores dygtige reservedelsekspedient, der fremmeskaffer de helt rigtige og originale “stumper” til din Suzuki.
Henrik er vores kompetence mekaniker, der servicerer og reparerer din bil efter Suzuki fabrikkens foreskrifter.

 

Suzuki Basisservice – Når din Suzuki er mere end 3 år gammel 

Det betaler sig at vælge et autoriseret Suzuki- værksted! For ikke alene får du reparationer udført i topkvalitet. Du får også fair, konkurrence-dygtige priser på reservedele og serviceaftaler. Tag nu fx Basisservice til biler over 3 år.

Her får du et autoristeret eftersyn inkl. olieskift fra kun 1.195 kr.

Et Suzuki Basisservice-eftersyn indeholder bl.a. skift af olie og filter, visuel kontrol af kileremme, bremsesystem, luftfilter, kølervæske, undervogn, styretøj, smøring af låse og hængsler samt en bremsetest og prøvekørsel af bilen. Hvis der er ting, der trænger til en justering eller udskiftning, kontakter værkstedet dig inden udførelse.

På den måde har du en bil, der er tjekket og køreklar til en meget attraktiv pris – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Udover selve Basisservice-eftersynet tilbyder vi også specialpriser på fx bremsereparationer og udskiftning af udstødningssystemet.

Læs mere om Basisservice

 

 

Rens af aircondition kun 599 kr.

Din bils aircondition-anlæg er det perfekte bo for bakterier, svamp o. g andet, der ikke hører hjemme i kabinen – og som giver dårligere luft Så husk at give din aircondition ny vind engang imellem. Vi renser dit aircondition-anlæg for bare 599 kr. Ring til os i dag – eller sving forbi. Så giver vi dit A/C-anlæg ny vind.

Kontakt værksted – Fredercia